Succesvolle start verkoop fase 2 De Oevers in Roelofarendsveen

Zaterdag 15 maart is de verkoop van fase 2 van De Oevers van start gegaan. Fase 2 omvat de bouw van 32 grondgebonden woningen en 18 appartementen. Ruim 200 belangstellenden hebben zich afgelopen zaterdag in ’t Veen uitgebreid laten informeren over de plannen. Het enthousiasme was groot, er zijn maar liefst 14 opties direct genoteerd voor de grondgebonden woningen.

Daarnaast was er veel belangstelling voor de appartementen die in grootte variëren van 75 tot 155 m². Potentiële kopers kunnen hun voorkeur voor een specifiek appartement kenbaar maken op inschrijfformulieren, die tot 31 maart bij de makelaars ingeleverd kunnen worden.

De bouw van fase 1 start medio april. Fase 1 betreft 44 grondgebonden woningen van verschillende types. Er is nog een aantal woningen beschikbaar. De eerste woningen worden eind 2014 opgeleverd.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Het plan voorziet in de ontwikkeling van 292 woningen en een uitbreiding van het bestaande winkelgebied . Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.750 m² bvo.

for more information: www.deoevers.nl | Heembouw Ontwikkeling | Hoorne Vastgoed